Over mij

Aandacht voor je voeten is aandacht voor het hele lijf. Door tijd aan je voeten te besteden, leer je beter te "aarden" en sta je letterlijk steviger in je schoenen!

Met behulp van de nieuwste technieken bent u in mijn praktijk voor de juiste voetverzorging. Goed gereedschap is het halve werk zeg ik dan altijd!

De Basis pedicure opleiding ben ik in 2009 gestart en ik heb het verder uitgebreid naar Medisch pedicure in 2012. Deze specialisatie houdt in dat ik gespecialiseerd ben in de diabetische-, reumatische-, ouder-, spastische-, en verwaarloosde voet!

Vergoeding door uw ziektekostenverzekeraar is hierdoor mogelijk. 

Ook ben ik gecontracteerd bij het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland.  Ik ben aangesloten bij brancheorganisatie Provoet en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van Procert.

Ik heb de opleiding medisch pedicure sport gevolgd. Deze opleiding is een verbijzondering voor de medische pedicure en geeft toelating tot bijschrijving in het SCAS (Stichting Certificering Actoren in de Sportgezondheidszorg)   

In de praktijk wordt gewerkt volgens de Code van het Voetverzorgingsbedrijf en specifieke richtlijnen.


Bent u niet meer zo mobiel en wilt u graag een pedicure thuis. Bel of mail voor info of het maken van een afspraak naar 06-15 687 683